14.2 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

У Болехові проводять екскурсії для дітей «Портал у світ дитячих книг»

Пізнання світу через книгу припадає на молодший шкільний вік , тому дуже важливе для маленьких дітей є перше враження від бібліотеки, професійності і привітності її працівників.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Болехівська міська рада


Кожного року бібліотекарі разом з вчителями проводять екскурсії до книгозбірні. Від того чи сподобається їм ця зустріч залежить, чи стануть гості справжніми прихильниками бібліотеки та чи подружаться з книгою на все життя.


Сьогодні на таку зустріч до міської бібліотеки для дітей завітали учні 1- А класу Болехівського ліцею №1 «Академічний» зі своїм класним керівником Бодлак Г. Б. Під час екскурсії діти довідались про бібліотеку та її відділи, пригадали, як треба поводитись з книгами, розгадували різноманітні загадки та вікторини, але родзинкою заходу була кулькова терапія, на якій малята виготовили з кульок цікавих собачок.


На завершення екскурсії маленькі читачі обрали книги та із захопленням їх розглядали й читали пошепки. Метою заходу було залучити нових читачів, зацікавити дітей чарівним світом книги, а також подарувати дітям радість .

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд