14.2 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

На Франківщині планують спорудити житло для 500 переселенців

За підтримки міжнародних партнерів в Івано-Франківській області розглядають можливість спорудження житла для 500 переселенців.

Наразі в області вже облаштовується все більше шелтерів для проживання внутрішньо переміщених людей, пише “Галицький кореспондент” з посиланням на сторінку Івано-Франківської ОВА.

Згідно з інформацією, під час зустрічі очільниці області Світлани Онищук з представниками міжнародної організації “Move Ukraine”, домовилися про старт спорудження на Прикарпатті прихистку на 500 місць. 

“Також благодійники розповіли про цікаву американсько-українську програму, яку започаткували американські учні, які хочуть тісно комунікувати з українськими однолітками. На знак цього вони розробили футболки у патріотичних синьо-жовтих кольорах, де зображені два символи, один з яких створений американцями, а інший – українцями”, – йдеться в дописі.

Додамо, що нещодавно в Калуші за підтримки міжнародної організації “Move Ukraine” відкрили прихисток для переселенців. Відтепер там проживають 45 людей із соціально незахищених верств населення, котрі прибули із зони проведення активних бойових дій. 

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд