11.1 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 19 Жовтня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську провели свято «Першого портфелика» для дітей військових

Захід відбувся сьогодні, для дітей 1-11 класів, батьки яких загинули в зоні проведення бойових дій (в тому числі учасники АТО/ООС) чи після повернення, пропали безвісти чи перебувають в полоні.

Про це пишуть Версії з посиланням на сторінку міського голови Івано-Франківська.

Акція “Перший портфелик” відбувається уже не перший рік.

“Від імені громади дякую за чин ваших дітей, чоловіків, батьків. Хоч ця підтримка й невеличка, але нехай вона буде нагадуванням, що громада пам’ятає, шанує, і розуміє, якою ціною дається нам український прапор і наша Незалежність. Дякую всім, хто долучився до організації цієї акції, щоб ми змогли придбати для дітей ці портфелики та необхідні для навчання речі. Дуже хочу, щоб Господь почув наші молитви і подарував довгоочікувану і вистраждану мить перемоги! Щоб діти вчились в мирній державі, без тривог та без війни!”, – сказав Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську з 1 вересня 2023 року всі школярі навчатимуться очно. Найбільша проблема була в розширенні кількості місць в укриттях у наших школах. Там, де була можливість, — розширили та поремонтували підвальні приміщення, де не було — встановили віконниці за ізраїльським методом. Тобто сьогодні франківські школи готові працювати як до повномасштабного вторгнення.


Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,100ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд