14.3 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Диво, яке врятувало життя: прикарпатцю з рідкісною групою крові знайшли донора серця. ФОТО

44 річний Олександр з Івано-Франківщини, батько двох чудових діток, з прекрасною дружиною, мав цілком щасливе життя.

Та раптово, у 2021 році з ним стається обширний інфаркт міокарда, після якого його серце працює все гірше та гірше з кожним днем.

Цю історію можна назвати справжнім дивом, яка показує, що ніколи не можна опускати руки, говорять у столичному Інституті серця.

Стан чоловіка погіршувався на очах і консервативне лікування ніяк не дозволяло досягнути тривалого ефекту, пацієнт щоразу опинявся у реанімаційному відділенні клінічної лікарні Івано-Франківська під великими дозами множинних препаратів. Але з надією на життя Олександр очікував нове серце. Коли варіантів лікування не залишилося, пацієнт у тяжкому стані був переведений до Інституту, де лікарі проводили всі необхідні заходи, щоб Олександр дочекався донорського органу. Особливістю також було те, що у пацієнта рідкісна 4 група крові і шансів дочекатися донорського серця було все менше.

Але диво трапилося у період, коли життя Олександра згасало на очах – з’явився донор, який по всіх параметрах підходив пацієнту. 3 липня кардіологи-хірурги виконали трансплантацію серця, подарувавши Олександру новий шанс на життя.

Сьогодні чоловік приїжджав на контрольний огляд: він щасливий, готується з дочкою йти у перший клас, щонеділі ходіть зі сімʼєю до церкви і дякує Богу за шанс, який отримав.

Велика шана сімʼям донорів, які дають згоду на порятунок життя для інших важкохворих людей, – додають в Інституті.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд