11.1 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 19 Жовтня, 2024

Реклама

spot_img

Франківський “Новий театр” сюрреалістичним фарсом відкриє новий сезон

10 вересня о 18:00 відбудеться прем’єра сюрреалістичного фарсу “Чорна діра”. Цією виставою “Новий театр” відкриє VIII театральний сезон.

Про це інформує “Галка” з посиланням на сторінку “Нового театру”.

Вистава про:
  • Втрату людських цінностей у сучасному суспільстві.Надмасивне марнославство і пошук дофаміну викривили і змішали ілюзії з правдою, затягуючи людство у воронку самознищення.Юра захоплюється космічною тематикою, зі своєю дівчиною Ксенею веде піротехнічний блог та мріє створити шоу.. Але Ксенії цього замало і раптом вона відкриває, що жадану популярність і кількість підписників можна здобути набагато ефективнішими методами…
  • Команда, яка працювала над створенням прем’єри:– Режисура та сценічне рішення – Таїсія Веселкова-Люта– Балетмейстер-постановник – Віталій Небор– Композитор – Юрій Попов– Актори – Ірина Деблюк, Володимир Тафійчук, Ольга Дуркало, Юлія Амплейкіна– Звукорежисер – Василь Бенюк– Худодник з освітлення – Петро Сенчук– Мультимедіа – Тарас Сенчук– Помічник режисера – Роман СухарникВиставу покажуть в Івано-Франківській обласній філармонії імені Іри Маланюк. Квитки в касі філармонії та за посиланням.Театр надає можливість вимушеним переселенцям безкоштовно відвідати наші вистави за попереднім записом за номером: 068 216 79 35. Кількість місць обмежена.

    Подібні новини

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть своє ім'я

    Ми в соцмережах

    0ПідписникиLike
    0ПідписникиПідписники
    0ПідписникиПідписники
    0ПідписникиПідписники
    3,912ПідписникиПідписники
    22,100ПідписникиПідписники
    - Партнерська реклама -spot_img

    Таблоїд