12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

У Франківську завершилась перша програма навчання для жінок-підприємиць (ФОТО)

У Івано-Франківську завершилася перша двотижнева офлайн програма для жінок-підприємиць. Навчання проходило з 18 по 29 липня і 50 жінок-підприємиць протягом двох тижнів вдосконалювали свої бізнеси.

Про це Галку інформує U&WE Hub.

Офлайн U&WE Hub відкрився цьогоріч у липні.

“Навчальна програма U&WE Hub офлайн допомагає жінкам розвивати та створювати власний бізнес в Україні. Програма дає можливість перетворити улюблене хобі в джерело прибутку. Поки жінки навчаються, їх діти знаходяться під наглядом у інтерактивному просторі”,- розповідає Марина Саприкіна, засновниця UWE Hub.

Наступний набір навчальної програми планується вже восени, а зараз можна заповнити Анкету, і заявка буде врахована при наборі.

“Навчальна програма – це 3 складові: перше – це знання від тренерок з багаторічним досвідом. Шість днів жінки навчаються правильно формувати свої бізнес-плани та маркетингові стратегії. Друге – інтенсивна практика формування під наглядом менторів з досвідом підприємництва. І останнє – круте ком’юніті жінок. Де ще в одному місці ви зустрінете 50 жінок з досвідом підприємництва, які можуть дати на вашу бізнес-ідею цінний фідбек”, – ділиться локальний координатор U&We Hub Сергій Максим’юк.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд