12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Легендарні «Брати Гадюкіни» виступили у Франківську. ФОТОРЕПОРТАЖ

«Брати Гадюкіни» у суботу з великим концертом відвідали Івано-Франківськ. Легендарні рокери дали шаленого драйву просто неба у парку палацу Потоцьких.

«Всьо чотко», «Хлопці з Бандерштату», «Файне місто Тернопіль», «Звьоздочка моя», «Було не любити», «Роксоляно», «Дівчина з Коломиї», «Я вернувся домів», «Карпати програли в футбол» — музиканти заспівали всі культові хіти, а також потішили франківців і гостей міста потужними прем’єрами, пише Ратуша.

З найперших днів повномасштабного вторгнення «Брати Гадюкіни» активно долучились до допомоги воїнам і під час суботнього концерту у Франківську також збиратимуть кошти на допомогу ЗСУ.

— Зараз майже всі концертні майданчики перетворилися на волонтерські події, і ми з перших днів долучилися та постійно долучаємося до допомоги нашим Левам! Нам деякі люди пишуть в коментах: «Ви співаєте пісенькИ…, а в той час є Бахмут…» Так! Ми намагаємось робити свою справу якомога чесно, добре і Сьогодні. Так, ми і наші колеги перетворили своє існування в волонтерський рух. І, знаєте, коли ми приїжджаємо до наших Левів—Військових, коли бачимо Їх очі після концерту, коли спілкуємось і обіймаємось на прощання — для нас це велика нагорода. Нагорода потрібності один в однім! Вони нам дають дозвіл на «пісеньки». Так шо, будемо їздити, співати і тощо, поки живі будемо, — говорять «Брати Гадюкіни». — І ви з нами співайте, бо перемагати тре з настроєм. Страшенно раді, що наші пісні надихають і допомагають пи…ти ворога! Дякуєм воїнам за кожний ранок, день і вечір! Наш караван іде.

Світлини: Bohdan Savliuk

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд