12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

“Звитяга нескорених”: в Івано-Франківську організували змагання для ветеранів

В Івано-Франківську організували змагання захисників «Звитяга нескорених». Федерація стронгмену України продовжує реалізацію проєкту реабілітації ветеранів через спорт.
Про це розповів Руслан Марцінків, міський голова, передає Фіртка.
Так, сьогодні змагалися 73 учасники, 40 з них – ветерани в трьох видах спорту: веслування на концепті, айрбак та жим лежачи.
«Ми, як федерація, робимо такі заходи, бо вважаємо їх важливими, щоб наші захисники відчували свою потребу, адреналін та ритм змагань і нашу вдячність та підтримку. Слава Героям України!», – сказав на відкритті змагань Сергій Конюшок, президент федерації стронгмену України.
За його словами, кожен захисник своїм чином щодня робить все, щоб наближати перемогу.
“Хочу від імені нашої франківської громади щиро вам, хлопці і дівчата, подякувати за ваш чин, за те, що ви сьогодні тут. Від імені всіх франківчан дякую за те, що ви сьогодні тут, на Вічевому майдані, показали силу і честь, яку ви показуєте на полях бою.
До слова. Всіх учасників, гостей та глядачів заходу сьогодні частували бограчем, який варили просто на вогні в казані на Вічевому майдані. Дві тонни смакоти приготували в казані, виготовленому на нашому Локовотиворемонтному заводі. Куховарив волонтер, військовий Роман Дорожівський”, – каже Марцінків.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд