8.9 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 19 Жовтня, 2024

Реклама

spot_img

Face the future: закордонні пластичні хірурги знову безплатно оперуватимуть у Франківську

У жовтні в Івано-Франківськ приїжджає медична місія Face the future — американські та канадські лицеві пластичні хірурги разом з українськими лікарями проводитимуть реконструктивні операції на обличчі та шиї. Для українських пацієнтів послуга безоплатна.

Якщо ви або ваші близькі маєте травму голови, обличчя чи шиї та хочете, щоб вас прооперували лікарі з місії Face the future, заповніть цю анкету: https://bit.ly/3rH3kXy

Після заповнення заявки протягом наступних кількох днів з вами зв’яжуться для уточнення деталей, інформує “Галка” з посиланням на Департамент охорони здоровʼя Івано-Франківської ОДА.

Координаторка цієї місії — лікар-отоларинголог Івано-Франківської обласної лікарні та кандидат медичних наук Наталія Комашкою.

Безоплатні пластичні операції на обличчі та шиї за участі іноземних лікарів проводитимуться в Україні не вперше. Зокрема, у вересні 2022-го та березні 2023-го вже відбулися дві місії західних лікарів на базі Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Загалом було прооперовано 62 пацієнти.

Гуманітарна програма створена у співпраці з благодійним проєктом Still Strong, Razom for Ukraine, Метінвест, Українська асоціація ендоскопічної хірургії голови та шиї, Face the Future foundation.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,100ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд