5 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 18 Жовтня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську анонсували серію допрем’єрних показів фільму «Довбуш»

20 серпня у Івано-Франківському кінотеатрі «Космос» відбудеться серія допрем‘єрних показів фільму «Довбуш» за участі творців та акторів.

Це перші публічні покази стрічки після її всеукраїнської фестивальної прем‘єри на ОМКФ, пишуть Версії з посиланням на Репортер.

Сеанси відвідають режисер Олесь Санін, продюсер Maxim Asadchiy, а також актори Олексій Гнатковський, Dasha Plahtiy та Ростислав Держипільський. Покази заплановані на 14:30, 16:50 та 19:20.

На допрем‘єрному показі буде змога поспілкуватись з командою фільму та зробити спільне фото. Квитки за посиланням.

Нагадаємо, пригодницько-історичний екшен «Довбуш» режисера Олеся Саніна розповідає про ватажка опришків Олексу Довбуша, який прагнув мирно жити у себе вдома. Але йому довелося взяти до рук зброю й очолити повстання, щоб його мрія здійснилась.

Сюжет фільму розгортається у Карпатах 18 століття. Жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів тікати в гори. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками. У пошуках помсти панам за вбивство батьків Довбушів, брати стають ворогами один одному. Один прагне грошей, другий — справедливості.

Гуцули починають повстання, яке очолює Олекса. Шляхта робить усе можливе, аби знищити Довбуша. Але він їх перехитрив. І розрослася легенда про карпатського лицаря. Легенда, що надихає покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов Олекси Довбуша, про зраду і кривду. Про те, як він жив і як обманув смерть.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,100ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд