12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Прикарпатські стрибуни з трампліна поділились враженнями від Юнацьких Олімпійських ігор

Змішаним командним турніром завершили свої виступи на IV зимових Юнацьких Олімпійських іграх у Канвондо-2024 стрибуни з трампліна.

Українська збірна у складі Жанни Глухової, Миколи Смика, Дарини Ільчук та Василя Бухонка посіла підсумкове 14-те місце.

Про новий досвід та враження від виступу на Юнацьких Іграх спортсмени розповіли в інтерв’ю пресслужбі Національного олімпійського комітету України:

«Не можу сказати, що сильно хвилювалася перед стартом. Але вважаю, що не реалізувала свої можливості повністю, могла виступити краще. Потрібно більше працювати, – зазначила прикарпатка Жанна Глухова.

«Атмосфера змагань неймовірна, трамплін чудовий, тільки трішки незадоволений результатом, хотілося краще, але маємо те, що маємо. Хотів би подякувати Збройним силам України за те, що ми взагалі маємо можливість тут змагатися. Слава Україні! Знаємо, що наші рідні і друзі дивилися трансляцію. Дякуємо усім хто за нас вболівав», – сказав лідер команди, прикарпатець Микола Смик.

«Виступ був не такий, як хотілося б. Першу спробу не вдалося виконати добре, друга вже була досить непогана. А самі змагання організовані чудово, трампліни класні. Дякую всім хто нас підтримував», – підсумував прикарпатець Василь Бухонко.


Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд