12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Залужний нагородив «Срібним хрестом» Івана Вережака – наймолодшого війта на Івано-Франківщині

Іван Вережак – відомий громадський діяч та молодіжний лідер на Прикарпатті. У 28 років він став головою села Котиківка на Городенківщині і проявив себе як креативний та відповідальний керівник.

Нині 37-річний городенківець, офіцер-артилерист активно реалізує себе на захисті Батьківщини, координуючи роботу вогню на передовій.

Днями Іван Вережак удостоївся почесної нагороди Головнокомандувача ЗСУ «Срібний хрест».

«Хочу подякувати всім, всім Вам, тим хто стоїть тут поряд, ті хто є опорою зараз нашої держави Україна, це нагорода всіх нас! І я щиро вірю, що вже в цьому році ми всі повернемося додому і будемо опорою нашим сім’ям та родинам, а поки що, першочергово – це Україна», – написав Іван Вережак.

Принагідно захисник просить долучитись до збору на пікап для підрозділу, в якому він служить.

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/6Vjw2tAWeK

Довідково:

Почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України «Срібний хрест» — відзнака Головнокомандувача Збройних сил України. Нагрудним знаком «Срібний хрест» нагороджуються особи офіцерського складу Збройних Сил України за особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд