9.7 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 18 Жовтня, 2024

Реклама

spot_img

Відійшов у вічність відомий калуський лікар Богдан Кучма

Богдан Кучма — відомий у Калуші лікар-педіатр, який донедавна очолював дитячу міську поліклініку.

Народився 23 липня 1962 року. 1985 року закінчив Львівський державний медичний інститут за фахом «Педіатрія». Працював педіатром на Волині, де знайшов своє кохання — дружину Лесю, яка нині працює в Калуському ліцеї №3. У шлюбі виховували сина, інформують «Вікна».

Упродовж 1990-1998 років був завідувачем поліклінічного відділення Калуської дитячої лікарні, з 1998 року — заступником з охорони материнства і дитинства головного лікаря Калуської центральної районної лікарні.

З 2020 року очолював міську дитячу поліклініку у складі КНП “Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Калуської міської ради”. У серпні 2023 року вийшов на пенсію.

Як стало відомо, відомий лікар і керівник відійшов у засвіти 28 листопада 2023 року на 62 році життя після важкої і тривалої хвороби.

«Нехай добрий, світлий спомин про Богдана Орестовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег,  усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті. Проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильнішими, ніж смерть!

У нашій пам’яті Богдан Орестович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна світла пам’ять нашому колезі та другу.

Поділяємо біль та горе рідних!» — йдеться в співчутті колег із КНП “Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Калуської міської ради”.

Парастас за померлим відбудеться сьогодні, 28 листопада, о 18 годині у церкві Зіслання Святого Духа УГКЦ на Височанці.

Похорон запланований у середу, 29 листопада, о 14.00.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,100ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд