12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Руслан Савчук запропонував обʼєднати Прикарпатський центр репродукції та медуніверситет. Міністр підтримав

Головний державний санітарний лікар Івано-Франківської області Руслан Савчук відвідав Державний заклад «Прикарпатський центр репродукції людини МОЗ України». Разом з директором Центру Ігорем Головчаком ознайомився з роботою закладу, пишуть Версії.

Про це йдеться на сторінці Руслана Савчука у Фейсбуці.

Тут працює велика команда фахівців, які дарують людям щастя – це батьківство.

«Можу сказати, що забезпечення обладнанням на досить хорошому рівні, створені комфортні умови для персоналу та пацієнтів, а також забезпечується належний інфекційний контроль», – розповів медик.

Також він наголосив, що є ряд питань, які перешкоджають розвитку закладу.

«Впевнений, що ряд таких необхідних управлінських рішень допоможе вирішити їх і дасть поштовх до розвитку Центру. Одним із таких могло би стати об‘єднання ДЗ “Прикарпатський центр репродукції людини” МОЗ України з Івано-Франківський національний медичний університет. Тоді ми отримаємо синергію, коли дуже потужна наукова база разом із великим практичним досвідом допоможуть стати ефективнішими і сильнішими», – каже Савчук.

В коментарях до допису таку ідею підтримав міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, до відання якого відносяться згадані заклади.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд