12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

“З наближенням холодів ворог буде більше нас атакувати”, — очільниця Івано-Франківської області

Під час засідань робочої групи “Прозорість та підзвітність” обговорюють ряд важливих питань, які мають на меті максимально допомагати війську на фронті задля наближення перемоги.

Про це під час програми “Про головне в деталях” розповіла очільниця області Світлани Онищук, передає Фіртка.

За словами посадовиці, вкрай важливо підтримувати українських захисників та їхні родини, а також дбати про безпеку цивільних у тилу.

“До мене особисто звертаються на зустрічі громадяни з питанням укриттів та бомбосховищ.

Розуміємо, що в нас є ворог, який намагається нас знищити. Тому ми повинні турбуватися не про те, щоб була бруківка у місті, а, щоб було належне укриття та бомбосховища.

Тому, що з наближенням холодів ворог буде більше нас атакувати. В час війни маємо першочергово дбати про захист. Ми повинні робити все для безпеки громадян”, – зазначила Онищук.

Крім того, очільниця області каже: ті кошти, які надходять у територіальні громади від “військового” ПДФО, є високими, їх вкрай важливо спрямовувати у правильне русло.

“Ми проаналізували тільки дві громади – Білоберізьку та Яремчанську. Вони найменшу кількість від коштів від “військового” ПДФО спрямували на потреби захисників.

Тому ми чітко дали рекомендації терміново змінити цю ситуацію і направити кошти на потреби ЗСУ. У військову адміністрацію постійно звертаються захисники з різноманітними потребами.

Дуже добре, коли голови територіальних громад займаються волонтерською діяльністю. Але оскільки великі суми коштів надійшли в бюджет від “військового” ПДФО, першочергово направте ці гроші на військові потреби та після цього займайтеся волонтерською діяльністю.

Такі великі суми мають йти на наших військових. Бачу результативність робочої групи, тому що задумуються голови територіальних громад та міняють свою стратегію, політику. Тому спільними зусиллями набагато більше допоможемо ЗСУ”, – резюмувала посадовиця.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд