12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Біля підніжжя Скель Довбуша у Болехівській громаді облаштовують освітлення

На в’їзді у Бубнище Болехівської територіальної громади, біля підніжжя Скель Довбуша, прокладають нове вуличне освітлення.

Про це “Бліц-Інфо” повідомили у пресслужбі Болехівської міської ради.  Наразі працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств прокладають кабель та встановлюють електроопори.

Треба зазначити, що раніше ця ділянка ніколи не освітлювалася. Нову лінію вуличного освітлення вирішили прокласти з метою освітлення підходу до водоспаду в підніжжі Скель Довбуша. Його облаштували у минулому році у рамках проекту «Скелі Довбуша – подорож у легенду», який став переможцем 12 обласного конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування. Підхід до водоспаду в підніжжі Скель Довбуша включає пішохідну доріжку, пандус для людей з обмеженими можливостями та оглядові майданчики.

“Незабаром помилуватися надзвичайної краси водоспадом, гідним пензля кращих майстрів полотна, буде можливо і у вечірній час. Тож ласкаво просимо поринути у природу, яка дивує своєю величчю та красою!”, – відзначають у міськраді. 

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд