13.8 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Франківський Новий театр зібрав аншлаг в Києві

25 лютого, у 153 річницю з дня народження Лесі Українки, франківський «Новий театр» виступив на сцені Національного академічного драмтеатру у Києві.

Про це пише Галка з посиланням на “Новий театр”.

Вже втретє франківці показують киянам «Бубнового ельфа» (режисер Тарас Бенюк) і втретє вони збирають аншлаг.

“Сучасна українська режисура разом із сучасною українською драматургією продовжують, розвивають та виводять на новий рівень новаторську традицію українського театру, джерела якої нерозривно пов’язані з постаттю Лариси Косач-Драгоманової”, – пишуть театрали.

Про виставу: Ви направду переконані, що домашній затишок захистить вас від штормів та буревіїв реальності? Ви впевнені, що ваш чоловік або ж ваша дружина не притягнуть зі свого офісу просто до спальні якоїсь чортівні, яка раптом зламає життя і вам, й усім ближнім? Якщо так, то вам варто подивитися п’єсу Володимира Єшкілєва «Бубновий ельф» у версії «Нового театру» (режисер-постановник Тарас Бенюк). Її дія  відбувається у наші дні. Й не десь далеко, а поруч. Прямо за стіною вашої квартири. Можливо, п’єса допоможе вам зрозуміти незрозуміле, побачити те, що тікає від вашого погляду. І можливо, саме завдяки «Бубновому ельфу» ви нарешті дізнаєтеся, як, куди і чому раптом зникли ті приємні молоді люди, котрих ви щоденно бачили у під’їзді та казали їм: «Добридень!».

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд