13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Прикарпатка “заінвестувала” у криптовалюту 600 тисяч гривень, якими поживилися шахраї

Люди продовжують довіряти незнайомцям, які пропонують легкий заробіток в Інтернеті. Прикарпатка потрапила на гачок шахраїв, які в мережі пропонували їй отримати надприбутки від інвестування у криптовалюту. У підсумку вона втратила чималу суму.

Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію області.

Як розповіла потерпіла поліцейським, в одній із соцмереж вона натрапила на інформацію про можливість легкого заробітку, шляхом вкладення грошей в інвестиційний фондовий ринок. Із нею зв’язався нібито експерт вказаного фондового ринку. Аферист надавав інструкції, як здійснити купівлю криптовалюти на біржах, поповнюючи свій акаунт. Потерпіла протягом декількох місяців здійснювала поповнення банківських рахунків аферистам та виконувала їхні вказівки. При спробі вивести зароблені кошти, дана функція виявилась неактивною, а шахраї заблокували жінку в мережі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-розшукові заходи для встановлення причетних до шахрайської схеми осіб.

“Запам’ятайте: просто так платити Вам ніхто не буде. У жодному разі не перераховуйте гроші на невідомі вам рахунки та не розголошуйте свої особисті дані незнайомцям”, — кажуть в поліції.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд