11.4 C
Ivano-Frankivsk
Неділя, 8 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

У Франківську судитимуть пособника окупантів, який проводив псевдореферендум на Херсонщині

Прокурори Івано-Франківської обласної прокуратури скерували до суду обвинувачення стосовно мешканця Херсонщини. Чоловіка судитимуть за пособництво збройним формуванням та окупаційній адміністрації росії.

Про це пише Галка з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.

Слідчі встановили, що обвинувачений з квітня 2022 року став помічником голови “воєнно-гражданской администрации” міста Каховки.

Наприкінці вересня 2022 року він брав участь у проведенні псевдореферендуму з метою зміни меж території та державного кордону України. Також створював інформаційно-пропагандистські відеоматеріали. У них чоловік надавав схвальну оцінку діям держави-агресора щодо проведення псевдореферендуму та відобразив свою участь у голосуванні.

Обвинувачений, популяризуючи ідеї військових формувань росії, взяв активну участь у проведенні параду “Бессмертный полк” в Каховці. Також чоловік здійснював розвантаження автомобіля з “гуманітарною” допомогою російської федерації.

Спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СБУ в Івано-Франківській області. Чоловіка судитимуть за ч. 1 ст. 111-2 КК України (Пособництво збройним формуванням та окупаційній адміністрації держави-агресора).

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд