13.8 C
Ivano-Frankivsk
Неділя, 8 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Франківська волонтерка вдома виготовила понад 700 багаторазових грілок для ЗСУ

Вдень 33-річна Анастасія Соха працює операторкою “Нової пошти”, а після роботи волонтерить для ЗСУ. За три місяці жінка зробила для військових 700 “кишенькових обігрівачів”. 

Анастасія Соха каже, що завжди відчувала обов’язок допомагати українській армії. Не раз приходила до церкви плести маскувальні сітки, а в листопаді 2023 року власноруч і за свій кошт почала виготовляти багаторазові грілки для ЗСУ: 

“Це потрібно, щоб наші захисники не замерзали в окопах”, — пояснює Анастасія Соха. 

Рецепт і процедуру виготовлення вона дізналася з “Тік-Току”: 

“Я просто гортала стрічку й мені вибило відео, як жінки роблять багаторазові грілки. Подумала собі: “не так вже й складно. Може, і я зможу?”.

Незабаром її домашнє виробництво стало “на конвеєр”. Волонтерка опублікувала відео й коротку історію у своїх соцмережах, а відтак самостійно вийшла на контакт з військовослужбовцями та небайдужими українцями, котрі зголосилися підтримати благодійну ініціативу:

“Так склалося, що люди, яким потрібні грілки, приходять через “Тік-Ток”, іноді це самі військові, іноді — їхні дружини. А люди, які роблять донати, навпаки, приходять з “Фейсбуку”. Ну і на роботі колеги часто докидають, якщо мені на щось не вистачає”, — зазначає Анастасія Соха

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд