11.8 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

У храмі на вулиці Хмельницького пройшла розколяда та благодійний ярмарок для ЗСУ (ФОТО)

28 січня у франківському храмі, що на вулиці Хмельницького, пройшла розколяда та благодійний ярмарок для Збройних сил України.

Про це пише Галка з посиланням на УГКЦ.

Свято розпочалося із недільної Божественної Літургії. Тоді у храмі розпочалася урочиста розколяда.

«Сьогодні урочисто починаємо розколяду, яка відбувається у нас вже другий рік поспіль. Молімося сьогодні не лише за наші потреби, а й про одвічну перемогу України над ворогом. Ми щиро просимо Бога про справедливий мир, який заспокоїть наші серця й загоїть наші рани», – казав отець Тарас на початку колядки.

Тоді у храмі виступили учасники вокального ансамблю «Дзвіночки» Франківської дитячої музичної школи №1.

Згодом у храмі лунали радісні колядки, які виконали діти – учасники дитячого парафіяльного хору. Крім того, юні вихованці катехитичної школи підготували цікаве вертепне дійство.

«Просимо Господа, щоб ті молитви, які ми заносили у наших колядках, Він почув, і насправді за нашою вірою дав нам те, що ми найбільше потребуємо, а саме: вільної та квітучої України! Не лінуймося робити милосердя для наших Воїнів», – додав отець Тарас.

На благодійному ярмарку, який тривав упродовж розколяди, гості мали змогу придбати солодощі. Вторговані кошти направлять для потреб українських військовослужбовців.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд