13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

На Прикарпатті триває обговорення плану заходів на 2024-2025 р. з протидії торгівлі людьми

Представники Карітасу продовжують відвідувати громади з робочими зустрічами, присвяченими проблемам торгівлі людьми, експлуатації та гендерно-зумовленого насильства.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Карітас Івано-Франківськ


Солотвинська, Лисецька селищні ради, Старобогородчанська, Угринівська сільські ради ТГ разом із заступницею директора Карітасу Івано-Франківськ Наталею Козакевич вже обговорили План заходів на 2024-2025 р. з протидії торгівлі людьми.


Такий документ був напрацьований членами міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобіганню насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.


Під час зустрічей обговорювали питання про те, що необхідним є проведення інформаційних кампаній щодо протидії торгівлі людьми.


Розуміння чітких алгоритмів дій в разі потрапляння в такі ситуації – рятують людські життя.


Співпраця органів державної влади, органів місцевої влади та громадських організацій є дуже важлива для формування ефективної державної політики у сфері запобігання торгівлі людьми та надання допомоги постраждалим особам.


Проєкт “Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, які постраждали від насильства, пов’язаного з війною, торгівлі людьми, експлуатації або гендерної зумовленого насильства в Івано-Франківській області”

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд