13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську біля обласного перинатального центру відбувся молебень за збереження життя

У п’ятницю, 19 січня, у сквері поблизу обласного перинатального центру, що у місті Івано-Франківськ, священники, монахині та християнські активісти молилися перед копією ікони Гваделупської Божої Матері за збереження людського життя.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську Архієпархію УГКЦ.


Традиційно вірні збираються в цьому місці для молитви кожної п’ятниці.


Цього разу молебень до Богородиці очолив о. Корнилій Яремак, ЧСВВ. У молитві також взяли участь о. Руслан Пʼяста, медичний капелан клініки, сестра Севастіяна Карвацька, ЧСВВ, голова Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я, о. Ярослав Рохман, голова Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я Івано-Франківської Архієпархії та сестра Вероніка Галатан,ЧСВВ.


Звертаючись до молільників, о. Корнилій наголосив, що життя є безцінним даром Божим, який необхідно оберігати на кожному етапі, а особливо тоді, коли людина не захищена, будучи в утробі матері.


Після молебню до зібраних звернулась преподобна сестра Севастіяна, яка наголосила на необхідності єднатися у молитві в намірі захисту життя, а також подякувала всім активістам за послідовність та рішучість у їхній діяльності.


Опісля цього, у каплиці медичного закладу вірні молилися вервицю до Пречистої Діви Марії.

«Бог любить кожну людину та дарує їй життя на землі, щоб через Нього людина увійшла у вічність. Бог носить людину у своєму серці», — зазначають на фейсбук-сторінці Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд