12.4 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Поліцейські Прикарпаття покращили професійні навички

Триденний тренінг для правоохоронців відбувся в Тренінговому центрі ГУНП в Івано-Франківській області за ініціативи обласної поліції та Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) в Україні.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області


Під час інтенсиву учасники обговорили форми, типи домашнього насильства, нормативно-правову базу, а також алгоритми запобігання та протидії цьому негативному явищу.


Спікери КМЄС поділилися досвідом з практики роботи поліцейських Литви та інших країн Євросоюзу. А також провели практичне навчання для поліцейських щодо ефективного реагування на виклики, пов’язані з домашнім насильством.


Крім того, поліцейські освоїли алгоритми документування фактів домашнього насильства, роботи з постраждалими та надання їм допомоги, а також притягнення до відповідальності кривдників. Особливу увагу приділили роботі з дітьми, які потерпіли від домашнього насильства або стали його свідками.


Правоохоронці вкотре нагадують, що домашнє насильство – це злочин, за який передбачено кримінальну та адміністративну відповідальність.



Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд