12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківській обласній дитячій лікарні відбулось підписання Меморандуму про взаєморозуміння з Угорською Екуменічною Службою Допомоги

У рамках транскордонного співробітництва у Обласна дитяча лікарня – Івано-Франківськ буде реалізовано інфраструктурний проєкт щодо покращення умов перебування в стаціонарних відділеннях неонатального профілю (спільне перебування матері та дитини), а також в центрах, які здійснюють супровід пацієнтів з ризиком чи порушенням розвитку  кабінет підтримки грудного вигодовування, центр раннього втручання, канамнестичний центр, центр відповідального батьківства.


Інформує Голос-Інфо, посилаючись на Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА


❝Новонароджені та діти перших місяців життя є особливою категорією пацієнтів. Найменші пацієнти дуже чутливі не лише до лікування, а й потребують ретельного дотримання умов виходжування. Тому дуже важливими є умови умови перебування, можливість спільного догляду за дитиною медичним персоналом та батьками❞, – зазначив в.о. директора департаменту Володимир Дзьомбак.

У 2023 році у відділеннях неонатального профілю лікарні проліковано 623 дітей.


Обласна дитяча лікарня є єдиним закладом в області, в який скеровуються всі новонароджені з перинатальною паталогією, а також єдиним закладом, в якому проводиться широкий спектр оперативних втручань новонародженим. В закладі є три відділення для надання допомоги новонародженим дітям.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд