12.4 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Як франківським воїнам отримати 10 тисяч гривень на психологічну реабілітацію з міського бюджету

15 січня очільник комунального закладу «Дім воїна» Микола Крошний розповів, що у Франківську запрацювала програма, за якою франківські захисники зможуть отримати 10 тисяч гривень на реабілітацію.

Про це пише Галка з посиланням на брифінг в Івано-Франківській міській раді.

Для отримання виплати військовослужбовцю потрібно подати документи, які підтверджують, що йому дійсно потрібна реабілітація.

А військовослужбовець, який не мають жодних документів чи довідок від лікарів, може звернутися у «Дім воїна». Написати там заяву і подати певний ряд документів: копію паспорта, копію картки платника податків та довідку про безпосередню участь у зоні бойових дій.

Тоді психолог в ході індивідуальної консультації визначать потребу в психологічній реабілітації військовослужбовця і видасть відповідний документ, з яким потрібно звернутися до ЦНАПу для отримання виплати.

“У нас вже підписано кілька меморандумів про співпрацю, зокрема це реабілітаційні центри, громадські організації, які займаються різного виду реабілітаціями. Коли до нас звертається воїн з проханням допомогти йому в реабілітації, ми вже дивимося від ряду звернень і перенаправляємо до установи, яка займається конкретним видом реабілітації. Якщо ж потрібна психологічна реабілітація, то в нас працюють кваліфіковані психологи”, – ділиться Крошний.

У коментарі “Галці” Микола Крошний уточнив, що фінансування програми здійснюється з міського бюджету.

Як писала “Галка”, сімʼям франківських захисників безплатно допомагатимуть з дрібним ремонтом та побутовими справами.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд