4.6 C
Ivano-Frankivsk
Неділя, 20 Жовтня, 2024

Реклама

spot_img

У Пійлівському ліцеї для дітей, які навчаються в інклюзивній формі розгорнули нову ресурсну кімнату

Для діток, які навчаються на інклюзивній формі навчання у закладі, створено всі необхідні умови для розвитку та відпочинку. Кімнату облаштували самі ж працівники школи, об’єднавши зусилля протягом 3 місяців реалізовували таку надважливу ініціативу.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Андрія Найду


Робили капітальний ремонт, облагороджували приміщення. Сучасна, оновлена з усіма необхідними засобами ресурсна кімната сьогодні відчинила свої двері для юних відвідувачів.


“Висловлюємо особливу подяку директорові школи Іванові Качаку, який виділив левову частку власних коштів, щоб кімната для занять з дітками, які мають особливі освітні потреби, запрацювала!

Принагідно дякуємо й всьому колективу ліцею. Адже всі працівники долучалися до процесу облаштування кімнати.

Допомагали, здійснюючи ремонтні роботи, також і фінансово. До слова, за кошти інклюзивної субвенції було закуплено тільки настільні ігри. Все інше – від ремонту до омеблювання – це ініціатива директора школи та всього колективу.” – йдеться в дописі.


Щиро дякуємо всім, хто долучився, за таку потужну роботу, любов та турботу до своїх вихованців.

Всього в Пійлівському ліцеї на інклюзивній формі навчання перебувають 4 дітей – учні 6, 5 та 2 класів. У ресурсній кімнаті вони займатимуться з психологом та логопедом, також тут будуть проходити й інші індивідуальні та групові заняття – навчальна та відпочинкова діяльність.” – пише Андрій Найда.


Ресурсні кімнати мають високу ефективність для всіх учнів. Дуже приємно, що такий освітній простір обладнано в Пійлівському ліцеї – освітньому закладі, який є прикладом згуртованості, дбайливості та розвитку.



Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,100ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд