14.3 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

У Боднарові зіграли різдвяний мюзикл та зібрали понад 50 000 на протезування захиснику

17 грудня театральний колектив із Боднарова представив для місцевої громади благодійний мюзикл «Ніч перед Різдвом». Колективу вдалося зібрати 49 443 гривні і 150 доларів США воїна Андрію Бойчука, який втратив ногу на війні і потребує протезування.

Про це пише Галка з посиланням на сторінку Калуської міської ради.

17 грудня, у народному домі села Боднарів відбулася прем’єра мюзиклу «Ніч перед Різдвом» місцевого театрального колективу, що діє на базі Народного дому.

Театральний колектив заснували рік тому. Готували різдвяну прем’єру три місяці. На сцені виступили 19 акторів-аматорів.

“Також ми залучили 11 колядників і 30 учасників хореографічного відділення Голинської школи мистецтв. Це місцеві дітки, які займаються у віддалених класах школи, що з осені працюють на базі нашого Народного дому”, — розповідає художня керівниця Народного дому села Боднарів Надія Пукіш.

Декорації для мюзиклу виготовив учитель трудового навчання Боднарівського ліцею Зіновій Луцький.

“Фотозони і декорації для Зимової Королеви — Іванна і Адріана Іванічек, Марія Дрогомирецька. Світло надало управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради. Зізнаюся: і актори, і глядачі, і я особисто й досі під враженнями від теплого вечора, повного наших, українських, традицій, колядок, доброти”, – розповіла Надія Пукаш.

Вистава мала благодійну мету. Боднарівцям вдалося зібрати 49 443 гривні і 150 доларів США. Гроші передадуть односельчанину Андрію Бойчуку, який на війні втратив ногу і потребує протезування.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд