13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Чотири місяці на посаді в.о. ректора: Микола Островський розповів, що вдалося зробити для ІФНМУ

У п’ятницю, восьмого грудня, нова адміністрація ІФНМУ звільнила всіх в.о. проректорів.

Відтак, колишній в.о. ректора ІФНМУ Микола Островський підсумував, що вдалося зробити для вишу за чотири місяці на посаді, пише Фіртка.

“30 листопада я написав усім “дякую” за час, коли мав честь керувати університетом. Але не підбивав підсумків. Залишилася команда, яка працює й надалі, бо не я один проводив зміни, а ми разом працювали на колектив університету”, – зазначив Островський.

За його словами, за цей час вдалося:

1. Розпочати реалізацію проєкту капітального ремонту басейну університету для потреб водної реабілітації ветеранів війни та військовослужбовців ЗСУ. Отримали всі погодження МОЗ, розробили проєкт, забезпечили технагляд, максимально здешевили вартість, шляхом отримання величезної допомоги (обладнання та устаткування).

читайте також: Перші в Україні: басейн ІФНМУ реконструюють для реабілітації військових (ФОТО)

2. Відновити роботи по хірургічному корпусі (Пасічна). У тісний співпраці та за підтримки міністра Віктора Ляшка стартували та розпочато виготовлення ПКД.

3. Перезапустити роботу в Університетській клініці, Центрі клінічної медицини та Центрі стоматології.

4. Відновити щиру і дієву взаємодію з клінічними базами університету.

5. Розробити чіткий план дій і прийняти першу когорту науково-педагогічних працівників ІФНМУ в штат КНП ОКЛ Івано-Франківської обласної ради.

6. Розробити та затвердити на засіданні Вченої ради стратегію розвитку університету на 2024-2028 рр.

7. Розробити положення про рейтинг викладачів, який передбачає персоналізовану фінансову складову за кожен бал рейтингу.

8. Підготувати до розгляду на конференції трудового колективу і внести у колективний договір позиції щодо можливості безплатного надання допомоги студентам (крім іноземних громадян) і працівникам ІФНМУ в Центрі клінічної медицини та Центрі стоматології Університетської клініки.

9. Реорганізувати з 1 січня 2024 обʼєднання студентських їдалень в партнерстві зі студентським парламентом і профкомом, беручи за основу бачення студентства щодо локацій і складу меню.

10. Відновити зарахування у рейтинг публікацій всім співавторам.

11. Ввести преміювання за публікації у журналах баз Skopus I Web of Saints (виплатили за вересень-жовтень).

12. Відновити виплати науково-педагогічним працівникам, що перебувають у розпорядженні ЗСУ.

“Про допомогу ЗСУ, співпрацю з ГО і благодійними фондами, моментальні рішення тих проблем, з якими до мене приходили працівники і ми разом йшли по поверхах ЦК і сльози зникали, не пишу. Це було і буде завжди щиро і в тиші.

Я радий, що спільною роботою ректорату і Вченої ради нам вдалося запалити у надію, показати шлях до прогресу, отримати у відповідь блиск в очах та усмішки”, – наголосив Микола Островський.

До слова, четвертого грудня науковець подав документи в МОЗ на конкурс на заміщення вакантної посади ректора ІФНМУ та братиме участь у виборах.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд