12.4 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську воркшопом підтримали розвиток жіночого підприємництва

Нещодавно в Івано-Франківську відбувся перший з серії воркшопів, спрямований на підтримку та розвиток жіночого підприємництва в Україні.

Про це Галку інформує засновниця проєкту WomenIn.

Розуміючи необхідність підтримки на ранніх етапах заснування бізнесу та враховуючи ті виклики, що є барʼєрами його розвитку, команда ГО «Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі» в межах ініціативи WomenIn запустила серію воркшопів.

Мета навчань — допомогти жінкам-підприємицям розвивати власну справу, актуалізувати необхідні знання, налаштувати бізнес-процеси в сучасних реаліях розвитку економіки. 

Усього за наступні девʼять місяців заплановано провести 8 воркшопів у форматі онлайн та офлайн. Перший з них вже відбувся 29 та 30 листопада в Івано-Франківську.

В ньому взяли участь 20 підприємиць з 10 регіонів України. Це представниці креативних індустрій, сфери послуг, освітньої та дизайнерської сфер, переробної промисловості, готельного й ресторанного бізнесу, торгівлі. Їхні бізнеси в сукупності створюють не менше 50 робочих місць.

Протягом двох днів учасниці навчались, як будувати комунікації для створення бренду організації, як презентувати себе та використовувати LinkedIn для розвитку бізнесу, як правильно вибрати ринок для експорту, контролювати фінанси й діяльність та збільшувати прибуток завдяки контент-маркетингу.

«Воркшоп, організований WomenIn, спрямований на підтримку та розвиток жіночого підприємництва в Україні, що особливо актуально в умовах війни. Жінки-підприємиці з різних регіонів України мають чудову можливість обмінятися досвідом, спільно напрацювати свіжі ідеї та нестандартні рішення для своїх бізнесів в умовах безпрецедентних викликів, а також прокачати лідерські якості та опанувати нові знання», — Олеся Залуська, керівниця Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Наступний воркшоп відбудеться онлайн 20-21 грудня, інші — у 2024 році. Зареєструватися можна за посиланням

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд