12.4 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Франківська викладачка – серед учасників воркшопу Юридичної асоціації Ірландії

Завідувачка кафедри права та публічного управління Університету Короля Данила Ірина Припхан стала учасницею воркшопу, організованому Юридичною асоціацією Ірландії у м. Дублін.

У заході також взяли участь представники робочої групи Українсько-ірландського правового альянсу (UILA) та Асоціації українських юристів.

Нетворкінг відбувався у формі трьох панельних дискусій, присвячених напрямкам діяльності українських юристів-практиків в Ірландії, навігації в юридичній практиці в Ірландії та юридичній підтримці українців та України в цілому. Відкривали захід генеральний директор Юридичної асоціації Ірландії Марк Гарретт та президент Юридичної асоціації Ірландії Беррі МакКарсі.

«Учасники зустрічі обговорили шляхи становлення адвоката в Ірландії, реєстрацію іноземного соліситора, варіанти навчання й підвищення кваліфікації для українських юристів в Ірландії, виклики, що постають перед українськими правниками, відмінності процесуальних аспектів діяльності, правові та організаційні заходи, спрямовані на подолання наслідків повномасштабної військової агресії росії проти України», – розповідає Ірина Припхан.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд