11.8 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

У Франківську локальні виробники приїхали на благодійний ярмарок – що там можна придбати

Сьогодні, 1 грудня, в центрі Івано-Франківська за підтримки програми EU4Business відбувається ярмарок локальних виробників. Головна мета ярмарку  – підтримка місцевого бізнесу та ознайомлення мешканців із локальними брендами.

Повідомляє Інформатор.

Ярмарок має назву “Франківські дари”, він об’єднав бренди Франківщини задля розвитку їхньої економічної стійкості. Частину виручених коштів буде передано на потреби ЗСУ.

“Я спробувала мед – то він дуже смачний. Я позитивно ставлюсь до таких ярмарків зараз, адже це не розваги, а часткова підтримка армії. Зараз я стараюсь обирати продукцію тільки наших українських виробників”, – розповіла нам пані Лариса, відвідувачка ярмарку.

На ярмарку представлені різні види м’ясної продукції, сири, мед, чаї, вироби зі шкіри, вишиті вироби та елементи новорічного декору. Придбати будь-який товар можна до 16:00. Ціни різні – все залежить від товару.

“В мене є різні види меду, все залежить від того, яка рослина перша зацвіте. Все, що зацвіло, ми загрузили пасіку і веземо на медозбір. Це вже 10 мій такий ярмарок”, – ділиться пасічник Руслан Гринчук.

Мед можна придбати від 120 до 150 гривень за пів літра. За трав’яний чай потрібно віддати від 35 гривень – все залежить від різновиду.

Сири вартують від 250 гривень за кілограм. Свічки та інші малі елементи декору коштують від 50 гривень, більші на кшталт новорічних підсвічників вартують 250 гривень, новорічний віночок – 450 гривень. Ціни залежать від композиції.

За шкіряні вироби, зокрема, сумки, потрібно буде віддати від 3 – 5 тисяч гривень.

“В мене всі шкіряні вироби ручної роботи. Шкіра різна, вже 5 років, як займаюсь їх виготовленням. Це не перший мій ярмарок, проте більшість постійних покупців – це переважно з-за кордону, наші люди не хочуть купляти такі крафтові речі ручної роботи”, – додає продавець пан Дмитро.

Вся м’ясна продукція коливається від 85 гривень за 100 грам. Сало – 65 гривень 100 грам.

Всі виробники нагороджені статуетками за якісну продукцію.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд