12.4 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Управління з питань ветеранської політики Івано-Франківської ОВА очолив ветеран Роман Примич

Учасник бойових дій Роман Примич очолив управління з питань ветеранської політики Івано-Франківської обласної військової адміністрації.

Про це пише Галка з посиланням на сторінку голови Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук.

Світлана Онищук вручила новопризначеному керівникові посвідчення.

“Сьогодні нашу державу від ворога захищають багато наших земляків. Після повернення з фронту вони потребують підтримки та всебічної допомоги – консультативної чи соціально-психологічної.

Переконана в ефективній роботі новоствореного управління, адже його очолює захисник, який добре володіє ситуацією та сприятиме налагодженню ще дієвішої комунікації з ветеранами, їхніми родинами та вирішенню проблем, з якими вони звертатимуться”, – зазначила Онищук.

Довідково: Роман Примич родом з Драгомирчан. Від початку повномасштабної війни був призваний у лави ЗСУ. У серпні 2022 року під час виконання бойового завдання отримав поранення.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку Указом Президента його нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Як раніше писала Галка, у серпні 2023 року, воїн Роман Примич отримав Орден за мужність ІІІ ступеня, який йому особисто вручив президент України Володимир Зеленський.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд