14.3 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Складна зима в умовах війни: як готуються івано-франківські комунальники

Міський голова Івано-Франківська розповів про стан готовності міста до зими.Так, зі слів Руслана Марцінківа, попри складні умови, взимку все одно чиститимуть вулиці від снігу та посипатимуть від ожеледиці, передає Фіртка.

Як стало відомо, комунальники заготували приблизно три тисячі тонн солі та тисячу тонн піскосуміші для посипання доріг та тротуарів.

“Маємо десять автомобілів-солерозкидачів та вісім тракторів для прибирання тротуарів. Пального закупили достатньо. Думаю, що в будь-якому випадку до кінця сезону вистачить.

Щодо людей, то буде цілодобове чергування, розбите на три зміни. За потреби, трактористи та водії готові виїхати в будь-який час”, — розповів директор «Муніципальної дорожньої компанії» Віталій Бурко.

Окрім великих доріг та тротуарів вздовж міських доріг, будуть розчищеними також й міжбудинкові проїзди та відпочинкові зони.

Так, за комунальниками КП «Комфортний дім» та КП «Благоустрій» зафіксовано майже 1 000 міжбудинкових проїздів, які й розчищатимуть, й посипатимуть задля вільного проїзду та переходу.  

“У розпорядженні маємо чотири спецавтомобілі й сотню комунальників. Також, ми придбали новинку — це причеп, який розкидає сіль.

Тому що є певні скарги на те, що під час розкидання солі, вона потрапляє на автомобілі.  Сіль є, люди до роботи готові. Інвентар ми також закупили”, — ділиться директор КП «Благоустрій» Михайло Яцків.

В управлінні комунального підприємства «Комфортний дім» перебувають 600 багатоквартирних житлових будинків.

“Їхні території від снігу розчищатимуть сто прибиральників та чотири трактори зі щітками”, — зазначив директор установи Василь Скиданчук

Міський голова Руслан Марцінків запевняє: до зими місто готове.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд