14.3 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

У Франкфурті під час конгресу обрали президента організації World Boxing

Президентом організації World Boxing під час конгресу, який проходив у Франкфурті, обрали керівника Асоціації боксу Нідерландів Бориса Ван дер Ворста.

Про це з посиланням на спортивні ЗМІ, передає “Патріот Донбасу”.

Його було обрано терміном на 2 роки. Борис отримав підтримку 63% голосів.

«Для мене велика гордість і честь бути обраним президентом World Boxing, і я хотів би подякувати всім, хто підтримував мене протягом останніх тижнів та протягом кількох останніх років. Моя кампанія базувалася на принципах чесності та довіри, і я продовжуватиму просувати ці цінності в нашій боксерській родині, що зростає. Переконатися, що бокс залишається центром олімпійського руху, є нашим пріоритетом номер один, і я з нетерпінням чекаю на співпрацю з новообраною радою та всіма нашими національними федераціями, щоб допомогти нам досягти цього», – сказав Ван дер Ворст.

Дещо раніше новообраний президент World Boxing поділився думкою щодо рівня аматорського боксу в Україні. 

«Український бокс завжди був на високому рівні. Він відомий тим, що виховував таланти. Україна завжди сильно виступає на міжнародних змаганнях. Відданість, сила і самовідданість українських боксерів говорять самі за себе. Україна важлива для міжнародного боксу», – зазначив він.

Нагадаємо, організація World Boxing була заснована у квітні 2023 року. Вона створена для того, щоб зберегти місце боксу у програмі Олімпійських ігор, адже IBA була позбавлена права проводити змагання після обрання на керівну посаду росіянина Крім того, всім відомі скандали, які стосуються фінансового зловживання боксом за останні роки, спонсорство «Газпрому» під час війни в Україні, яку розпочала Росія та багато іншого.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд