14.3 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Ліквідатор проведе продаж Івано-Франківського арматурного заводу за 70 млн грн

Арбітражний керуючий Олександр Демчан проведе аукціон з продажу майна ПрАТ «Івано-Франківський арматурний завод». Його вартість становить 70 млн грн.

Про це пише Prozorro.Продажі.

Зокрема, за цю суму переможець отримає 3260 позицій рухомого майна (обладнання, запаси), що знаходиться у м. Івано-Франківськ, вул. Євгена Коновальця, буд. 229.

Що відомо про Івано-Франківський арматурний завод

Завод існував з 1971 року. Свого часу він був одним з найбільших в Україні виробників трубопровідної арматури для енергетичної галузі, нафтогазового комплексу, хімічної промисловості, металургії та водопостачання.

З 2015 року заводом із Києва керував голова правління акціонерного товариства Сергій Шилюк. Кінцевим бенефіціаром вказаний Марат Зайдман, зареєстрований у Німеччині. 49,99% акцій компанії володіє чеська компанія Vector Energy s.r.o. Ще 24.93% володіє Роман Шилюк.

У 2017 році територію Івано-Франківського арматурного заводу за борги продали за 28 млн грн БК «Мельник», у якої її викупив власник Wexler Group Петро Беллз. Нині її перетворили на індустріальний парк «Аркан». А весь завод переїхав до одного цеху.

У липні 2021 року арматурному заводу за борги відключили світло. Керівництво зникло. Головний бухгалтер і директор з економіки звільнились у серпні. З вересня – уся бухгалтерія. З грудня 2020 року зарплату не виплачують.

Станом на січень 2022 року звільнилися вже майже всі працівники заводу. Залишилося тільки декілька, які відтягували до останнього, а нині вже не мають як звільнитися, бо нема доступу до документів, а начальниця відділу кадрів теж звільнилася. З 18 квітня підприємство перебуває у стані припинення.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд