3.4 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 21 Жовтня, 2024

Реклама

spot_img

У Калуші працюють сім пунктів незламності

На 2023 рік на пункти незламності передбачено близько 35 тис. гривень і ще близько 5 тис. гривень — на продукти харчування.

20 листопада на засіданні Калуської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій обговорили роботу пунктів незламності на території Калуської громади, інформують “Вікна”.

Нагадаємо, офіційно пункти незламності було відкрито 22 листопада минулого року, а наприкінці березня 2023 року їх перевели в режим готовності — фактично вони припинили роботу. Станом на березень у Калуші було створено 10 пунктів незламності. Ще 21 такий пункт відкрили суб’єкти господарювання та інші організації. З 18 жовтня пункти незламності у Калуші відновили роботу.

Як повідомив на засіданні комісії начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Іван Дембич, зараз працюють сім пунктів незламності. П’ять пунктів незламності — в закладах освіти:

  • Манеж дитячо-юнацької спортивної школи на вул. Франка, 8а;
  • Ліцей №1 на вул. Франка, 6;
  • Ліцей №3 на вул. Дзвонарська, 4;
  • Ліцей №6 на вул. Стуса, 13
  • Фаховий коледж культури і мистецтв на вул. Ковжуна, 44.

Графік їхньої роботи — з 8.00 до 17.00 у робочі дні.

Два пункти незламності працюють у палацах культури “Мінерал” на вул. Чорновола, 20 і “Юність” на вул. Тихого, 6 —  з 8.00 до 17.00 щодня, без вихідних.

Звернень у пункти незламності за останній місяць не було.

У 2022 році на функціонування пунктів незламності з бюджету громади виділили 300 тис. гривень. Зокрема, купували електричні чайники, подовжувачі, аптечки, посуд, ліхтарі, генератори, продукти (чай, печиво) тощо. На 2023 рік на пункти незламності передбачено близько 35 тис. гривень і ще близько 5 тис. гривень — на продукти харчування.

Як повідомили на засіданні комісії, є договори з постачальниками продуктів і за потреби їх швидко доставлять. Крім того, для пунктів незламності цього року купили чайник та обігрівачі, загалом на 14,7 тис. гривень.

Рішенням комісії для кожного з пунктів незламності вирішили виділили з міського матеріального резерву по 50 літрів пального для роботи генераторів. У разі потреби — виділятимуть ще. Окрім того, для пунктів незламності закуплять пляшкову воду та медикаменти для аптечок, зокрема для заміни ліків, термін придатності яких збіг.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,100ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд