4.6 C
Ivano-Frankivsk
Неділя, 20 Жовтня, 2024

Реклама

spot_img

Басейн Івано-Франківського медичного університету відремонтують за 1,21 млн грн

Івано-Франківський національний медичний університет визначив підрядника капітального ремонту приміщення басейну фізкультурно-оздоровчого спортивного комплексу Івано-Франківського Національного медичного університету з влаштуванням засобів доступності для осіб з військовими та бойовими травмами за адресою вул.Ю.Целевича, 34-В в м. Івано-Франківську.

Договір підписали з ПП «Патріот ІФ» (м.Тисмениця).

Вартість робіт – 1,21 млн. гривень.

Планується, що роботи завершать до кінця 2023 року.

За даними Youcontrol, власником ПП «Патріот ІФ» є житель Чукалівки Голик Богдан Васильович, пишуть Версії з посиланням на Галичину.

Коментар в.о. ректора Івано-Франківського національного медичного університету Миколи Островського:

«Йдеться не про басейн, як інфраструктурний обʼєкт спортивного комплексу Університету, а про створення на його базі реабілітаційного центру. Міністр охорони здоровʼя України Віктор Ляшко на нараді у Києві доручив забезпечити створення такого необхідного обʼєкта для наших воїнів і ветеранів. Адже до цього часу в системі вищих навчальних закладів, підпорядкованих МОЗ України, немає жодного центру, де можна проводити реабілітацію у воді, в тому числі для людей з порушеннями опорно-рухового апарату. Нами отримано всі необхідні погодження від МОЗ України. Крім того університет вже отримав від благодійників потрібного обладнання на ще 1,132 мільйона гривень», – зазначив Микола Островський.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,100ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд