12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

У Франківську логопедів запрошують на безкоштовний тренінг

24 листопада, в актовій залі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбудеться освітній захід на тему “Практичні кейси в діяльності сучасного логопеда”. 

Розповідає Інформатор 

Захід триватиме від 11:00 до 13:00. На заході буде піднято низку питань. Зокрема:

  • сучасний логопед, хто він;
  • практичні кейси та лайфхаки в скриньку логопеда;
  • логопедичний арт-коучінг;
  • відповіді на питання фахівців. Інтерактивна частина.

На захід запрошують логопедів дошкільних, загальноосвітніх закладів освіти, фахівців консультантів ІРЦ, вихователів та асистентів вихователів ЗДО, вчителів та асистентів вчителів ЗСО, викладачів педагогічних та медичних ЗВО, студентів педагогічного, медичного, психологічних напрямків.

Зареєструватися на захід можна за посиланням, або за номером телефонів: + 38 098 877 57 42, + 38 066 614 44 24.

Сьогодні важливо вміти правильно і чітко говорити тому й потрбні фахівці, які б допомогли навчитися чітко говорити.

Впродовж року освітньо-тренінговий центр “Логодар” засновником та керівником якого є Тетяна Ярмак. Центр здійснював просвітницько-навчальну діяльність в усіх регіонах України в дистанційному форматі, зокрема проводились тренінги, вебінари, майстер класи для логопедів тощо.

Осінь 2023 року для центру стала знаковою, адже після півторирічної перерви, він почав здійснювати свою діяльність в очному форматі. Першим таким проєктом після перерви сезон тренінгів наживо «Логодар» розпочав з інтерактивного тренінгу – інтенсиву «Практичні кейси в діяльності сучасного логопеда» для логопедів Львівщини, який відбувся 13 жовтня.

А вже, 22 жовтня, логопеди з 14 регіонів України та Словаччини, а також студенти старших курсів кафедри логопедії Львівського національного університету ім. Івана Франка стали учасниками семінару – тренінгу «STOPзаїкання».

Листопад для освітньо – тренінгового центру «Логодар відзначився кількома подіями, присвяченими Міжнародному дню логопеда.

Розпочався він 14 листопада з «Мовленнєвого лабораторіуму, який пройшов в м. Львів для логопедів Львівщини та інших регіонів України.

А вже 16 листопада, відбулась ZOOM лекція на тему «Заїкання – не вирок» для студентів кафедри корекційної освіти Житомирського національного імені Івана Франка. 17 листопада, для логопедів Житомирщини, а також студентів ЖДУ було проведено інтерактивний тренінг – інтенсив “Практичні кейси в діяльності сучасного логопеда”.

Учасники всіх заходів мали можливість розширити свої професійні знайомства, поділитись між собою власним досвідом, почути від спікерів багато нової інформації. Після кожної зустрічі всі учасники отримали сертифікати про участь.

Захід відбудеться за підтримки Департаменту освіти і науки  Івано -Франківської обласної державної адміністрації, Івано – Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та офіційного партнера заходу ГО «Центр ініціатив сприяння соціальному та культурному розвитку в Україні» керуючий партнер Роман Білявський.

Читайте також: На Франківщині є потреба в донорах крові

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд