14.3 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

На Прикарпатті відкрили меморіальні дошки трьом Героям України

У неділю у селі Верхня Липиця  відбулась урочиста церемонія відкриття  пам’ятних дощок трьом односельцям  Мар’яну Івакіну, Андрію Батю та Андрію Вивалю.

Про це повідомили на сайті Рогатинської міської ради, передає Фіртка.

Встановили їх  на стіні Верхньолипицького ліцею. 

Вшанувати пам’ять мужніх бійців прийшли рідні, близькі, друзі, представники влади, священники, військові, учні та педагоги навчального закладу, односельці. Директор Верхньолипицького ліцею Надія  Жирак відкрила багатолюдне віче.

Рогатинський ПЦУ о.Володимир Гривнак разом зі священниками освятили меморіальні дошки. Зі словами скорботи та вдячності  звернувся до присутніх  офіцер РТЦК №4 Роман Воробець. Аматори художньої самодіяльності підготували тематичні номери.

“Сучасним захисникам і захисницям дісталася дуже важка місія у цій дорозі за незалежність. Ми пам’ятаємо кожного сина, чоловіка, батька, хто віддав своє життя за наш мир і нашу країну.

Вшанування пам’яті про загиблих воїнів — це наша вдячність за те, що ми можемо жити, працювати й любити. Це зв’язок із тими, хто вже не зможе побачити нашу перемогу. Безмежна шана і честь кожному з них”, – зауважив  міський голова  Сергій Насалик під час виступу. 

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд