13.8 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

На Прикарпатті працюють 34 “класи безпеки”, – ДСНС

В Івано-Франківській області вже функціонують 34 “класи безпеки” в освітніх закладах. Там навчають дітей пожежної, мінної безпеки, цивільного захисту та медичної допомоги тощо.

Про це пише Галка з посиланням на пресбрифінг ДСНС, 17 листопада, щодо відкриття “Класів безпеки” у навчальних закладах Івано-Франківської області.

Начальник сектору зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України в області Христина Перцович розповіла, що станом на сьогодні вже функціонує 34 “Класи безпеки”.

“Закликаємо активніше проводити роботу, щодо створення “Класів безпеки” у закладах освіти. Зокрема, з використанням досвіду відкриття таких класів за допомогою закордонних партнерів. Діти це наше майбутнє. Ми повинні робити все для того, щоб воно було безпечним”, – зазначила Христина Перцович.

Довідково: “Класи безпеки” — це всеукраїнський проєкт, мета якого вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування у дітей навичок надання домедичної допомоги. Проєкт реалізує Міністерство освіти та науки України на виконання доручення Прем’єр-міністра України щодо створення безпечних умов для дітей в умовах воєнного стану.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд