13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

У Ворохті створять організацію з маркетингу дестинацій: яку користь отримає громада

Цього року Івано-Франківська обласна військова адміністрація підписала меморандум про співпрацю із державним агентством розвитку туризму України та Ворохтянською територіальною громадою і її радою.

Про це в інтерв’ю Суспільному розповів Віталій Передерко, начальник відділу туризму обласної військової адміністрації, передає Фіртка.

“Цей меморандум полягатиме в тому, що вирішили, щоб спільно працювати над тим, аби у цій громаді створити організацію з маркетингу дестинацій. Це буде структура, яка займатиметься промоцією території.

Кошти отримуватимуть на умовах співфінансування: частково за кошти місцевого бюджету, частково – за шкоти бізнесу”, – каже Передерко.

Начальник відділу туризму ділиться, що цей процес планують масштабувати.

“Зараз тривають перемовини про те, аби створити організацію і вона діяла не лише в межах Ворохтянської громади, але й у Яремчанській громаді.

Зараз ми працюємо над тим, аби у 2024 році залучити грантові кошти для створення спільного комунального підприємства, яке називатиметься “Організація з маркетингу дестинацій””, – додає Віталій Передерко.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд