13.8 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Міст у Рожнятові ймовірно ремонтуватиме фірма з рядом криміналів, – YouControl

У Рожнятові відремонтують міст за 71 з половиною мільйонів гривень. Ймовірна фірма-переможець, яка виконуватиме роботи, у біографії має ряд кримінальних проваджень.

Йдеться про міст через річку Дуба на дорозі “Рожнятів-Вербівка”, ремонт якого замовило державне підприємство “Дороги Прикарпаття”, пише “Галка” з посиланням на Prozorro.

У тендері взяли участь чотири фірми, з-поміж яких виграло приватне підприємство з Калущини “Нако Інвест”. Останнє знизило очікувану вартість з 76,8 млн грн до 71,4.

За даними аналітичної системи YouControl, вказане підприємство у своєму активі має 124 підписаних договори на загальну суму понад 415 млн грн. З них зобов’язання виконано за 50 угодами. Загальна ж кількість лотів, в яких брала участь фірма – 226.

Серед факторів, на які звертають увагу аналітики – ряд кримінальних проваджень. Зокрема щодо злочинів проти власності, довкілля, безпеки населення та професійної діяльності.

Крім того, у системі відзначають заширокий перелік видів діяльності, який нараховує 38 позицій.

“Це може свідчити про те, що діяльність контрагента не спрямована на досягнення реальних результатів господарських операцій і має ознаки фіктивності. Непоодинокими є випадки, коли компанії обирають широкий перелік видів діяльності, для прикриття недобросовісної діяльності.

Співробітництво з фірмою може мати негативні фінансові наслідки, тому потребує належної уваги”, – застерігають у YouControl.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд