13.8 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Під час аукціону у Рогатині зібрали 32 тисячі гривень для придбання термоодягу бійцям

Під час благодійного аукціону “Зігрій воїна” у Рогатині зібрали понад 30 тисяч тисяч гривень для придбання термоодягу захисникам України.

Про це в мережі повідомила волонтерка громадської організації “Волонтерське крило” Ганна Кілестин, пише Бліц-Інфо.

“32800 грн!!! Саме таку суму вдалось зібрати у результаті благодійного аукціону ”Зігрій воїна”. 10 розмальованих гільз впродовж тижня були лотами. А сьогодні увечері – це вже подарунки нашим щедрим благодійникам! Дякую вам, Андрій Романко (2 викуплені лоти), Kolya Kukula, Ігор Курець, Віктор Клід (2 лоти), Galyna Grechukh Semenjuk (2 лоти), Олег Брудний (2 лоти) за безмежну доброту ваших сердець! Завдяки вашим пожертвам ми зможемо купити термобілизну для воїнів”,- написала прикарпатка.

Нагадаємо, на аукціоні були представлені 10 лотів, виготовлені на гільзах 155 мм калібру. Розмальовували гільзи майстри живопису, волонтери та навіть школярі. У кожної була назва та історія: “Квітка доброти”, “Пташка гарних новин”, “Юність”, “Маки”, “Червона калина”, “Мелодія перед світанком”, “Бавовна”, “Залишайся з Україною”, “Пернатий десант”, “Бути соняшником в полях Донбасу – це знати як жити й за що помирати”.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд