0.7 C
Ivano-Frankivsk
Неділя, 20 Жовтня, 2024

Реклама

spot_img

Фіналісти шоу “Україна має талант” спільним концертом “запалять” у Франківську

Гурт ZAPAL та український співак, зірка інтернету, суперфіналіст «Голосу країни» Тьома Паучек запрошують на перший спільний концерт.

Виступ заплановано на 19:00 восьмого листопада в обласній філармонії, пише “Галка” з посиланням на “Куди піти? Франківськ“.

“Унікальний інструментальний гурт ZAPAL – ламає стереотипи про українські цимбали виконуючи власні версії на світові хіти, українську та народну музику, а також власну авторську вражаючи своєю енергійною та емоційною подачами, і не тільки.

Відомий український співак Тьома Паучек у виконанні якого звучать такі відомі пісні як: “Люблю, до речі”, “Божеволію”, “Ой чиє ж то жито”, “Гуцулка Ксеня” та багато інших. Артист пише авторські пісні, а також дає друге дихання народним у сучасному аранжуванні. Його версія пісні “Гуцулка Ксеня” просто вразила чимало людей своїм особливим звучанням та виконанням”, – анонсують організатори.

Квитки можна придбати в центрі міста – на вулиці Незалежності, 34 у магазині “DAZZLE”. А також на Карабас.com або у касі філармонії.

Кількість місць обмежена.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,100ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд