13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Керівництво Карітасу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ зустрілося із делегацією Caritas im Bistum Fulda

Нещодавно, у рамках робочого візиту у м. Кракові (Польща), відбулася зустріч делегації Карітасу єпархії Фульда (Caritas im Bistum Fulda) та керівництва БО «Карітас Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ».


Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську Архієпархію УГКЦ


Учасники зустрічі обговорили подальшу співпрацю між партнерами, реалізацію майбутніх спільних проєктів та нові можливості для здійснення допомоги.


Під час візиту Карітас Фульда передав мікроавтобус «Ford» для франківського Карітасу з метою покращення транспортного обслуговування внутрішньо переміщених осіб та людей з інвалідністю в Івано-Франківській області.


Мікроавтобус пристосований для людей з обмеженими можливостями та має пандус для інвалідів на візках.


Як зазначають працівники благодійної організації, така допомога має важливе значення для забезпечення мобільності, сприяє соціальній інтеграції та незалежності цієї категорії населення.

«Дякуємо нашим німецьким партнерам за підтримку та плідну співпрацю впродовж багатьох років! Ми цінуємо вашу допомогу. Завдяки їй, ми зможемо забезпечити потреби більшій кількості людей зі складними життєвими обставинами та покращити якість їх життя», — йдеться у дописі.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд