13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ продовжує надавати допомогу людям у потребі

З 1 жовтня Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ разом з італійською організацією «Місія Калькутта» розпочала реалізацію нового благодійного проєкту «Надзвичайна гуманітарна ініціатива в Київській, Житомирській, Чернігівській та Івано-Франківській областях».


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську Архієпархію УГКЦ.


Даний проєкт фінансується італійським урядом, а саме адміністрацією регіону Ломбардії.


Допомога надаватиметься у різних областях України. Власне в Івано-Франківській області завдяки співпраці Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ та «Місії Калькутти» в рамках проєкту працюватиме команда психологів, педагогів та аніматорів, які протягом 2-х місяців проводитимуть роботу з 200 дітьми та 100 дорослими.


Метою праці психологів є подолання психологічних травм війни як у внутрішньо переміщених осіб, так і в місцевого населення, а також відновлення внутрішнього ресурсу та психологічної рівноваги. У рамках проєкту психологи працюють зокрема з родинами загиблих Захисників України та тих, які перебувають на війні.


Окрім того, проєктом передбачено закупівлю медичного обладнання для Лікувально-діагностичного центру «Клініка святого Луки».

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд