6.6 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 21 Жовтня, 2024

Реклама

spot_img

Вийшов тизер фільму про стосунки в окупації «Медовий місяць», у головній ролі – франківський актор Роман Луцький

Вийшов перший короткий тизер фільму «Медовий місяць» режисерки Жанни Озірної. Стрічка розповідає історію про стосунки в окупації. Співавтором сценарію став режисер стрічки «Ля Палісіада» Філіп Сотниченко. 

Про це інформує “Галка” з посиланням на “Лірум”

У центрі сюжету — щойно одружені Тарас та Оля, які проводять медовий місяць у новій власній квартирі. Вони захоплені один одним значно більше, ніж тривожними новинами. На світанку 24-го лютого вони прокидаються від потужних вибухів за вікном.

Головні ролі у фільмі зіграли франківець Роман Луцький, відомий за фільмами «Відблиск», «Безславні кріпаки» та «Віддана», а також Ірина Нірша, яка знімалася в короткометражному фільмі «Маляр».

Режисерку Жанну Озірну глядачі можуть знати як авторку короткометражних фільмів «Зустріч», «Благодать» та «Дорослий». Вона також була учасницею Berlinale Talents 2020.

«Як кожен українець та українка, я читала і чула багато історій про життя в окупації. Мені було важливо зрозуміти, як мої сусід(-к)и та найближчі друзі пережили цей страшний досвід. Тож, історія, яку я збираюся розповісти, заснована на кількох реальних історіях, які я почула і записала» — ділиться режисерка.

Продюсер стрічки Дмитро Суханов каже, що тизер — це тільки візуальна розробка, перший погляд на майбутній фільм, а не його частина:

«Але це важливий етап для нашого проєкту — спроба налагодити комунікацію з авдиторією: як з українською, так і з міжнародною. Іноземці перебувають в абстракції та мало розуміють що відбувається насправді. З повагою та співчуттям до всіх, хто потрапив під окупацію, ми почали роботу над цією непростою темою, щоб через камерну персональну історію наших героїв розповісти про трагічні події в Україні міжнародній спільноті».

У листопаді проєкт «Медового місяця» прийме участь в пітчингу Connecting Cottbus, що підтримує фільми Східної Європи на етапі розробки або постпродакшну. Команда представить повний тизер фільму та матиме можливість отримати фінансування.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,100ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд