12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Цьогоріч майже 830 тисяч ламп розжарювання прикарпатці поміняли на енергоощадні

В Україні триває реалізація проєкту з обміну ламп розжарювання. Обміняти лампи можуть пересічні мешканці та юридичні особи у відділеннях «Укрпошти» або за попередньою заявкою у додатку “Дія”. Прикарпатці цьогоріч обміняли на енергоощадні близько 830 тисяч ламп розжарювання.

Про це пише Галка з посиланням на голову Франківської ОВА, Світлану Онищук.

Мета цього проєкту – забезпечити заміну побутових ламп на світлодіодні для економії споживання електроенергії та зменшення навантаження на енергетичну систему України, яка постраждала через ракетні атаки рф.

Замінити лампи розжарювання на нові світлодіодні зможуть також заклади соціального захисту, театри, музеї й бібліотеки, спорткомплекси, суб’єкти надання послуг з управління багатоквартирним будинком, ОСББ на таких умовах:

  • по 3 лампи на 10 м² приміщень закладів соцзахисту населення, читальних залів, книгосховищ та архівосховищ бібліотек і архівів, закладів культури, житлового фонду управителя багатоквартирного будинку, ОСББ;
  •  по 2 лампи на 10 м² для місць загального користування закладів соцзахисту населення, фізичної культури й спорту, управителя багатоквартирного будинку, ОСББ.

Попередньо необхідно відправити запит про потребу через портал Дія. Після подання заявки протягом тижня представники «Укрпошти» мають перетелефонувати й надати інформацію, де та як обміняти лампи.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд