13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Прикарпатські поліціянти освоїли нові протоколи надання медичної допомоги (ФОТО)

Співробітники різних підрозділів поліції Івано-Франківської області, які щодня працюють з уразливими групами населення, освоїли нові протоколи надання медичної допомоги.

Про це пише Галка з посиланням на сторінку головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Тренери ВГО «Всеукраїнської ради реанімації» та БФ «Захід шанс» допомогли поліціянтам також опрацювати алгоритми роботи у різних ситуаціях, пов’язаних з наданням допомоги людям, що мають тяжкі інфекційні захворювання.

Навчання відбулось за ініціативи Управління дотримання прав людини в Івано-Франківській області.
Компетентні лектори упродовж дня розповідали співробітникам управління превентивної діяльності, кадрового забезпечення та ізоляторів тимчасового тримання поліції про профілактику ВІЛ/СНІДу, туберкульозу і гепатитів.

Також правоохоронцям дали поради, як запобігти інфікуванню поліціянтів, які щодня контактують з різними людьми при професійній роботі.

На заняттях поліціянти покращували навички надання домедичної допомоги. Зокрема, зупинки кровотеч за допомогою джгутів різних видів та за допомогою стискальної пов’язки тощо.

«Одних з найважливіших вмінь, якими повинні володіти поліціянти – вміння надавати кваліфіковану домедичну допомогу будь-якій особі, яка цього потребує. В умовах воєнного стану – це дуже актуально, адже надзвичайна подія може трапитись будь-де і в будь-який момент. Водночас поліціянти повинні розуміти ризики та вміти вберегти себе від можливого інфікування інфекційними хворобами. Тож такі навчання для них – необхідні», – зазначила старша інспекторка Управління дотримання прав людини Марія Кравецька.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд